Autosedačka Britax Römer KIDFIX i-Size

Doprava ZDARMA

KIDFIX i-Size je autosedačka s ISOFIXem pro děti od 3,5 roku do přibližně 12 let (100 – 150 cm). KIDFIX i-Size je naší nejlepší autosedačkou v této skupině autosedaček, kombinací svých vlastností je určena pro rodiče s nejvyššími nároky, kteří pro své děťátko hledají autosedačku bez kompromisů.

 

  • Díky nejmodernějšímu vědeckému postupu při návrhu autosedačky poskytuje tvar sedadla KIDFIX i-Size optimální pohodlí menším i starším dětem a díky chytré ventilaci vzduchu bude mít vaše dítě také nejvyšší možné pohodlí na dlouhých cestách.
  • Autosedačka je vybavena všemi dostupnými bezpečnostními prvky pro ochranu hlavy, krku, bříška a také zvýšenou ochranou proti bočnímu nárazu, takže dětem nabízí jednoznačně nejvyšší míru ochrany.
  • Prostor pro sezení dítěte je široký, celkově je však autosedačka vytvořena v novém úzkém designu, který šetří ve voze místo, případně se mohou lépe vejít tři autosedačky vedle sebe.
  • Barevné varianty kolekce 2023 přechází beze změny do kolekce 2024 včetně eco potahů GREEN SENSE.
  • Tři nové barvy pro kolekci 2024: Dusty Rose, Jade Green a Night Blue.
  • Vítěz testu Stiftung Warentest 10/2022.
Více informací

Zapůjčení náhradní autosedačky ZDARMA v případě reklamace  

Chcete si autosedačku naživo vyzkoušet? Navštivte náš showroom v Praze

Skladem

ZDARMA k vám domů  doručíme ve středu 3.4. Možnosti doručení

Možnosti doručení

Zboží zasíláme pouze do České Republiky, nezasíláme do zahraničí.

Doprava ZDARMA u označeného zboží nebo při nákupu nad 1 500 Kč.

  • PPL Balíkem PPL Expresní přeprava balíku do 24 hodin po odeslání. Možnost sledování zásilky. 100 Kč Zdarma  doručíme ve středu 3.4.
  • PPL Osobní odběr - PPL Parcel Shop (4000 míst) Zboží si vyzvednete na vybrané pobočce sítě PPL ParcelShop. 100 Kč Zdarma k odběru ve středu 3.4.

7 415 Kč Speciální cena pro přihlášené. Více informací

Cena od 7 490 Kč

  • Testované prestižním Stiftung Warentest i ADAC
  • Oceňované spotřebitelskými institucemi jako dTest
  • Vyhledávané pro patentované bezpečnostní prvky
  • Doporučované rodiči – autosedačky kupují od roku 1971
  • S dopravou zdarma a s prodlouženou zárukou o 1 rok

Vše o autosedačce

Isofix

Poutání pomocí ISOFIXu

Díky instalaci autosedačky pomocí kotevních bodů systému ISOFIX získáte nejpevnější způsob poutání autosedačky do vozidla. Pro případ, že ISOFIX není k dispozici, můžete autosedačku použít také bez něj.

Věda o komfortu

Vylepšená ergonomie

Nadstandardní vlastnost

KIDFIX i-Size je zcela nová generace autosedaček úspěšné řady KIDFIX a při jejím návrhu byly použity nejmodernější vědecké postupy. Inženýři společnosti Britax Römer použili analýzu modelu lidského těla, aby zajistili, že je sedačka navržena pro optimální pohodlí pro malé i starší děti. Výsledkem je lepší ergonomie a klidná jízda pro všechny.

Nový design sedací části

Nový design sedací části

Nadstandardní vlastnost

V úzké spolupráci s předními výrobci automobilů získala sedací část nový design, díky kterému se zátěž krku snižuje až o 10% (interní testy Britax Römer s figurínou Q10, která představuje průměrné 10leté dítě). Prostor sedáku je také přibližně o 20% větší než některé předchozí verze autosedaček KIDFIX.

Ventilace vzduchu

Ventilace vzduchu

Nadstandardní vlastnost

Promyšlené umístění ventilačních otvorů podporuje cirkulaci vzduchu a poskytuje dítěti pohodlí i během delších cest.

Ochranné polstrování opěrky

Chrání od hlavy až ke kyčlím

Autosedačka KIDFIX i-Size ochrání vaše dítě třemi způsoby: skelet autosedačky poskytuje vašemu dítěti ochranu od hlavy až ke kyčlím, a to zejména v případě bočního nárazu. Horní a dolní vodítka bezpečnostních pásů zajišťují jejich správné umístění a polstrovaná opěrka hlavy zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro hlavu a krk vašeho dítěte.

Ojedinělá ochrana krku a hlavy

XP-PAD chrání krk a hlavu

Nadstandardní vlastnost

Aby byla citlivá oblast krku vašeho dítěte v případě čelního nárazu chráněna, vyvinula společnost Britax Römer pěnovou podložku, která absorbuje nárazy. Zabraňuje nárazu brady vašeho dítěte na hrudník a absorbuje až 30 % energie. Dochází ke snížení prudkého pohybu hlavy směrem dopředu a krk je ochráněn. Současně poskytuje dodatečné polstrování kolem okrajů bezpečnostního pásu.

Pokročilá ochrana proti bočnímu nárazu – SICT

Pokročilá boční ochrana

Nadstandardní vlastnost

Technologie SICT poskytuje špičkovou ochranu dítěte v případě bočního nárazu. Minimální vzdálenost autosedačky od auta snižuje sílu nárazu a bočnice se deformují, aby pohltily energii, než zapůsobí na vaše dítě. Pro zajištění ochrany jednoduše nainstalujte SICT na boku sedadla co nejblíže ke dveřím. SICT snižuje sílu bočního nárazu až o 40 %.

SecureGuard

SecureGuard

Nadstandardní vlastnost

SecureGuard pomáhá chránit zranitelnou břišní oblast a přidává dodatečný, 4. kotevní bod k 3bodovému bezpečnostnímu pásu. SecureGuard udržuje optimální pozici břišního bezpečnostního pásu na pánevní kosti vašeho dítěte a snižuje tak sílu působící na břišní oblast v případě čelního nárazu až o 35 %, zatímco vaše dítě má svobodu pohybu na cestě.

Ergonomická, snadno nastavitelná opěrka hlavy

Přizpůsobí se růstu dítěte

Opěrka hlavy je vytvořená speciálně pro pohodlí starších dětí a lze ji snadno nastavovat dle potřeby dítěte. Užitečné značky na zadní straně opěrky pomohou rodičům opěrku vždy nastavit do správné výšky. To se hodí, když budou sedačku přendávat z auta do auta nebo přepravovat více dětí ve stejné sedačce.

Tři sedačky vedle sebe

Tři sedačky vedle sebe

Nový úzký a kompaktní design autosedačky KIDFIX i-Size umožňuje instalovat tři sedačky vedle sebe na zadních sedadlech v mnohem větším počtu typů aut.

Odnímatelný potah

Potah svléknete a vyperete

Svačina sice chutnala, ale zašpinila potah? Nevadí. Sundejte jej a dejte do pračky. Perte na 30 stupňů s programem "Jemné prádlo".

green sense

GREEN SENSE

Autosedačka KIDFIX i-Size je dostupná ve třech stylových provedeních GREEN SENSE (Fossil Grey, Galaxy Black a Atlantic Green), přičemž látkové potahy této kolekce jsou vyrobeny ze 100% recyklovaných PET lahví.

i-Size

Schválena podle i-Size

Autosedačka je schválena podle novější normy i-Size (UN R129). Je testována podle přísnějších pravidel a respektuje nejnovější bezpečnostní standardy. Značení autosedačky podle výšky dítěte také dělá přechod na tuto autosedačku jednodušší a tím bezpečnější.

Vyrobeno v Německu

Vyrobeno v Německu

Nadstandardní vlastnost

Na rozdíl od konkurence vyrábí společnost BRITAX RÖMER naprostou většinu autosedaček v Německu. To jednak zajišťuje maximální kvalitu při výrobě a zároveň umožňuje zkrátit přepravní trasy a minimalizovat tak dopad na životní prostředí.

1.8 Hodnocení sedačky autoklubem ADAC

  • Bezpečnost: 1.7
  • Obsluha: 1.9
  • Ergonomie: 1.9
  • Škodliviny: 1.0
  • Zpracování a čištění: 2.3
  • 0.6 - 1.5 velmi dobré
  • 1.6 - 2.5 dobré
  • 2.6 - 3.5 uspokojující
  • 3.6 - 4.5 dostatečné
  • 4.6 - 5 nedostatečné

Poradíme po telefonu

Produktový specialista NěmeckéAutosedačky

+420 777 821 862 (po-pá, 10:00-16:00)

info@nemeckeautosedacky.cz

Video

Parametry

Schválení podle normy EU i-Size (ECE R129)

Určeno pro děti 100 – 150 cm

Přibližný věk od 3,5 roku do 12 let

Poutání ISOFIXem ano

Poutání 3bodovým pásem ano

Umístění po směru jízdy ano

Umístění proti směru jízdy ne

Způsob poutání dítěte 3bodový pás vozidla

Polohování ne

Výška minimální 63 cm

Výška maximální 83 cm

Šířka 48 cm

Váha 6.7 kg

Vylepšená ergonomie a pohodlí Britax Römer ano

Ventilace vzduchu ano

Design sedadla Úzký šetří ve voze místo

Pokročilá ochrana bříška ano (SecureGuard)

Typ boční ochrany vylepšená (SICT)

Pokročilá ochrana brady a krku ano (XP-PAD)

Opěrka proti přepadávání hlavy ne

Potah svléknete a vyperete ano

Mohlo by vás zajímat

  • Je možné autosedačku použít také bez ISOFIXu?

    Ano, je to možné

    ISOFIX v kategorii 15 – 36 kg (pro normu ECE R 44/04) nebo 100 – 150 cm (pro normu i-Size) funguje jako dozajištění. Vždy je nutné sedačku a dítě poutat 3bodovým pásem vozidla, poutání ISOFIXem je volitelné. ISOFIX ale zvyšuje bezpečnost, autosedačka je pevně připoutána k vozidlu i když v ní nesedí dítě a také se nenaklání během jízdy.

  • Jaký je rozdíl mezi KIDFIX i-Size a KIDFIX M i-Size?

    Autosedačky mají stejné sedadlo

    Obě autosedačky sdílí stejnou základní konstrukci sedadla, jsou tedy stejně pohodlné. KIDFIX i-Size je vybavena dalšími bezpečnostními prvky, takže je bezpečnější.

    TIP: Porovnání autosedaček 100 – 150 cm

  • Je možné KIDFIX i-Size polohovat?

    Polohování není možné

    Sedačka sice při upevnění ISOFIXem umožňuje mírné naklonění do více odpočinkové pozice, ale nejbezpečnější pozice je ta vzpřímená.

  • Proč jsou některé barevné varianty dražší?

    Společnost Britax Römer nabízí příjemné a kvalitní potahové látky už v základních cenách

    Barvy Atlantic Green, Fossil Grey a Galaxy Black patří do exkluzivní edice GREEN SENSE a jsou vytvořeny s ohledem na udržitelnost životního prostředí.

    Síťovina s kosočtvercovým vzorem byla záměrně integrovaná do designu potahů, aby napomáhala cirkulaci vzduchu a udržovala vaše děti během cestování v mimořádném pohodlí.

  • Co znamená rok v názvu sedačky a jak se liší varianty 2023 a 2024?

    Autosedačky jsou v kolekci 2023 a 2024 konstrukčně stejné

    Rok v názvu sedačky neznamená rok uvedení sedačky na trh a ani neznamená rok výroby sedačky. Jedná se o modelový rok kolekce jednotlivých barevných variant. Některé barevné varianty mohou beze změny přecházet do dalšího modelového roku.

Zeptat se na něco jiného

Co si ověřit před nákupem

Co s autosedačkou od nás získáte navíc

  • Zapůjčení náhradní autosedačky

    Reklamované zboží je zasíláno do speicalizovaného servisního střediska, proto vyřešení reklamačního řízení neprobíhá expresně.

    Protože jsme si vědomi důležitosti zůstat s dětmi mobilní, exkluzivně nabízíme k zapůjčení náhradní autosedačku zdarma po dobu řešení reklamace.

    Jak to funguje?

    • V případě zjištění problému s autosedačkou nás kontaktujete emailem nebo telefonicky.
    • Nejpozději druhý den bude náhradní autosedačka připravena k osobnímu převzetí na pobočce nebo poslána na vaši adresu.
    • Zapůjčená autosedačka nemusí být stejného typu jako sedačka reklamovaná, bude ale vždy určena pro věk, váhu a výšku vašeho dítěte.
  • Možnost výměny kus za kus

    I přes péči, kterou výrobce při výstupní kontrole autosedačkám věnuje, se může stát, že obdržená autosedačka není zcela bez vady. Tyto situace nás velice mrzí, nelze se jim ale úplně vyhnout.

    Pokud obdržíte autosedačku, u které ihned po vybalení (do 14 dnů od nákupu) objevíte vadu, vyměníme vám ji okamžitě kus za kus a to na naše náklady. V případě, že nebude ihned dostupná stejná autosedačka ve stejné barvě, individuálně se domluvíme na náhradním řešení.

    Upozorňujeme, že výměna zboží kus za kus se nevztahuje na situace, kdy došlo k poškození autosedačky z vaší strany.